LUKSUS – Kunst, Iværksætteri og Fællesspisning

Dato

Date

23. feb 2023
TIDSPUNKT

Time

18:00 - 20:30
STED

Lokation

Pavillon K
Skovvej 2, 4760 Vordingborg

Line Svendsen. Foto: Karoline Lieberkind

Skabelsen helt enkelt – en legende undersøgelse

Denne aften inviterer skuespiller og scenekunstner Line Svendsen gæsterne ind til en aften med tanker, let humor, undren og god mad.

Undervejs i aftenens forløb vil Line med helt enkle midler forsøge at finde selve kernen i scenekunst og formidle den til gæsterne. Hendes ambition er at dissekere skabelsen af scenekunst. Hvornår ”i øjeblikket” opstår scenekunst og hvordan? Hvad er scenekunst? Hun vil også præsentere et slags visuelt kompendie med titlen ”Lynguide til Scenekunst”.

Hun har legende gastronomisk følgeskab af den lokale kok Anders Abildgaard, der vil drysse spændende perspektiver ind mellem retterne, med sin viden om skabelsen af fremtidens mad og med gode og vegetariske råvarer sætter han sanserne i scene.

Hun har også inviteret sin kollega Joost Aleksander ind for at perspektivere anvendelse af scenekunst i hverdagen. Han har med sit firma Caseplay formået at skabe en solid forbindelse mellem erhvervsliv og scenekunst. Her fungerer scenekunsten som den skabende katalysator for konfliktløsning og kommunikationstræning. Og så er Flamingoguitaren Joost´s tro følgesvend, så det får vi også en mundsmag af i løbet af aftenen.

På denne baggrund tør Line Svendsen godt love at man vil gå herfra tilfreds, oplyst, mæt og muligvis med endnu flere spørgsmål, end da man kom.

Billetter i forsalg: 185,- + gebyr. (middagen er inkluderet, drikkevarer tilkøbes i baren)

Der er begrænset antal billetter.

LUKSUS – Kunst, Iværksætteri og Fællesspisning er arrangeret af Pavillon K, og er en række aftener i løbet af 2023, hvor vi tager pulsen på samfundet, og hver gang byder noget nyt velkommen indenfor kunst, iværksætteri, bæredygtighed og mad. Her skal vi opleve noget ukendt sammen, spise sammen og snakke sammen. Her møder kunsten, iværksætteriet og publikum hinanden og så opstår der måske noget nyt.

LUKSUS er støttet af Øernes Kunstfond og Vordingborg Kommune.

No event found!