SøndagsSalon – fortællecafé: ORD om gensynsglæde eller …

Dato

Date

11. sep 2022
Expired!
TIDSPUNKT

Time

16:00 - 18:00
STED

Lokation

Pavillon K
Skovvej 2, 4760 Vordingborg

Denne eftermiddag kræser fortællingerne om gensyn. Måske er det gensynet med en du elsker eller en du frygter. Eller gensynet med et særligt sted, eller lige den følelse dér, som du genkender så godt. Men det kan også være den aften hvor fortællingen starter din indre film med et gensyn fra din barndom. Om gensynsglæden udebliver eller ej, ved vi først når eftermiddagens tre skuespillere har fortalt de historier, de har valgt til temaet.

Nogle møder og gensyn er lykkeligere end andre, men i sæsonens første fortællecafé glæder vi os til et hjerteligt gensyn med publikum. Også på scenen er der mulighed for gensynsglæde når vi byder velkommen til dansk historiefortællings grand old mand – den altid fantastiske Carsten Islington. Der er også noget så sjældent, som et gensyn med en debutant – det virker jo paradoksalt, men han er helt på udebane, når han for første gang går på scenen i en fortællecafé, men som rutineret skuespiller er han samtidig helt på hjemmebane – du genkender ham straks fra film, tv og teater – og byens gader, når Vordingborgs egen Jens Andersen kaster sig ud i fortællingens kunst på hjemmebane på Pavillion K.

Medvirkende: Carsten Islington + Jens Andersen + Steffen Sommerstedt,
ORD er produceret af André Andersen Teaterkompagni

Fortællecafén SøndagsSalon-Fortælling på Pavillon K er en ny unik oplevelse hver gang – nye historier fortalt at nye fortællere.

Nogle historier kan få dig til at smile eller le højt, andre fortællinger får tårerne til at presse på, eller giver dig gåsehud, eller får dig til at krumme tæer, eller minder dig om noget i dit eget liv …
Historier er lige så forskellige som dem der fortæller dem, men de sætter altid tanker i gang og skaber en indre film i dem som lytter med…

Tre skuespillere/historiefortællere går på scenen på skift. De kommer med hver deres historier, som bindes sammen af et fælles tema. Hvert arrangement har et nyt tema og to nye gæsteskuespillere. Den sidste skuespiller er den faste vært, Steffen Sommerstedt (Teatret Aspendos), som binder forestillingen sammen.

No event found!