Scenekunst for unge og de lidt yngre

Drømmer du om at

– stå på scenen?

– lade kroppen tale?

– være en anden end dig selv og lege med roller?

– være nysgerrig og undersøgende omkring dit udtryk og aftryk?

Kom og lær at improvisere og få en dybere indsigt i det konkrete teaterarbejde af professionelle skuespillere.

Som medlem af Pavillon K DRAMA får du undervisning af professionelle scenekunstnere, møder andre unge der også interesserer sig for teater og drama, oplever forestillinger skabt til, og af unge, og så kan du også være med til at skabe Pavillon K’s nye scenekunstfestival for unge. Pavillon K DRAMA foregår i Pavillon K og er for de 11-14-årige og for de 15-25-årige.

Som medlem af Pavillon K DRAMA er du med til det hele – både DRAMAVÆRKSTEDET ca. 1 gang om måneden, de 3 store TURBOWORKSHOPS og så FESTIVAL i april.

Se beskrivelser og datoer på det hele nedenfor.

DRAMAVÆRKSTEDET

11. september, 9. oktober, 11. december, 15. januar, 9. april, 14. maj:

Kom og bliv en del af Pavillon K DRAMA. Her får du kendskab til forskellige metoder og teknikker inden for drama og teater, som for eksempel karakterarbejde, improvisation, tekstarbejde og træning i scenisk nærvær. Vi leger os sammen frem til en større viden om teatrets virkemidler, og du kan prøve dig selv af i et trygt og legende rum og blive fortrolig med at træde frem, og du får styrket din opmærksomhed og parathed i nuet. Her gælder det ikke om at gøre alting ”rigtigt”, men at turde gøre noget ”forkert” og prøve noget nyt, og frem for alt har vi det sjovt sammen, og du vil blive udfordret til at gøre noget andet end det du plejer, for vi støtter hinanden i gruppen og finder sammen uanede kræfter i kreativiteten.

Kom og bliv en del af Pavillon K DRAMA. Du får en unik mulighed for at vise verden dit udtryk gennem krop og bevægelse og vi lover at det bliver sjovt og medrivende.

Workshop // 11-14 år: kl. 10.00 til 12.00
Workshop // 15-25 år: kl. 12.30 til 14.30
Underviser: Line Svendsen

TURBOWORKSHOP 1 KICKOFF

24. september:

Workshops og scenekunstoplevelser – for alle unge mellem 12-25 år i Vordingborg, Næstved og Guldborgsund kommuner.
Undervisere: Christina Bech, Anne Sofie Reumert og Sine Kragh
10-10.30: Velkomst og intro til dagen
10.30-11: Danseforestilling – Grim Engel v/ Kompagni47
11.15-13.15: Vælg mellem 3 lækre WORKSHOPS:
Sine Krag – Urban Dans og Bevægelse
Anne Sofie Reumert – Fysisk Teater og Udtryk
Christina Bech – gruppeenergi og nysgerrighed og prøv øvelser som på Statens Teaterskole
13.15-14: Gratis FROKOST og intro til scenekunsttilbud i Region Storstrøm
14-14.45: Masterclass og Talk med Sew Flunk Fury Witt v/ Svend E. Kristensen.
15-16: Forestilling – Odysseus v/Det Lille Turneteater.

TURBOWORKSHOP 2

13. november:

9.30-10: WARM UP
10-13: Workshop // 11 – 14 årige med Anne Sofie Reumert
10-13: Workshop // 15 – 25 årige med Niels Anders Thorn
13-14: Frokost
14-16.30: Workshop // 11 – 14 årige med Anne Sofie Reumert
14-16.30: Workshop // 15 – 25 årige med Niels Anders Thorn
16.30-17: COOL DOWN – kort visning, fælles impro og farvel

TURBOWORKSHOP 3

19. februar:

9.30-10: WARM UP
10-13: Workshop // 11 – 14 årige med Birger Bovint
10-13: Workshop // 15 – 25 årige med Paolo Nani
13-14: Frokost
14-16.30: Workshop // 11 – 14 årige med Birger Bovin
14-16.30: Workshop // 15 – 25 årige med Paolo Nani
16.30-17: COOL DOWN – kort visning, fælles impro og farvel

FESTIVAL

1.-2. april:

Program følger

Sponsorer

PAVILLON K DRAMA er skabt med støtte fra A.P. Møller Fonden, Vordingborg Kommunes Attraktivt Ungeliv og Kulturregion Storstrøm.

Turboworkshop 1 Kickoff & Turboworkshop 2 og 3 er et samarbejde mellem Næstved Avantgarden/Næstved Musikskole, Kom nu, Tør du! i Nykøbing Falster og Pavillon K. Er du medlem et af de 3 steder er det gratis at deltage.

Praktisk information

Du bliver medlem af Pavillon K DRAMA ved at skrive navn, adresse, tlf. nr. og e-mail på både dig selv (og din evt. forælder/værge hvis du er under 18), samt din egen alder og sende det til Gitte på gitte@pavillonk.dk Så er du tilmeldt og skal bare dukke op.

Der kræves ingen forudsætninger for at deltage, blot du har lyst til at komme og være med. Du er også velkommen til at melde dig til, og så komme og prøve en workshop før du beslutter dig for om du vil tegne et medlemskab.

Medlemsskabet af Pavillon K DRAMA koster 500,- for hele året. Så kan du deltage på både DRAMAVÆRKSTEDET, TURBOWORKSHOPS og FESTIVALEN hele sæsonen.

Medbring en drikkedunk og evt. madpakke hvis der ikke er gratis frokost i programmet. Det kræver energi at lave scenekunst!

Hvis du har spørgsmål til hvad og hvornår og hvordan, så skriv til Line Svendsen på dumildehimmel@gmail.com eller ring til hende på 26212409.

Der er max. 15 pladser på holdene.

Undervisere

Line Svendsen

Uddannet ved School of Stage Arts. Skuespiller og kunstnerisk stifter af Teater Du Milde Himmel. Underviser i kropsudtryk, historiefortælling, komik og timing.

Christina Bech

Christina Bech, uddannet fra Skuespillerskolen ved Odense Teater i 2009. Er du nysgerrig på at gå på Scenekunstskolen, så kan du smage undervisningen her!

Anne Sofie Reumert

Anne Sofie Reumert, uddannet skuespiller ved School of Stage Arts. Har turneret Danmark tyndt med forestillinger for børn og voksne, og har 20 års erfaring med undervisning af børn og unge i teater, cirkus og fysisk scenekunst. Er leder af Næstved Avantgarden.

Sine Krag

Stifter af kompagniet “kompagni47” og arbejder med dans, nycirkus og fysisk teater. Med blandingen af urbane bevægelser, udtryk og vilde spring er Sine en divers fysisk performer, som balancerer eksplosivitet og følsomhed i én krop.

Niels Anders Thorn

Skuespiller og instruktør samt underviser på Statens Teaterskole. Har medvirket i et utal af film, tv-serier og teaterstykker herhjemme og i udlandet.

Paolo Nani

International komiker og skuespiller. Underviser over hele verden i blandt andet improvisation og fysisk komik.

Birger Bovin

Uddannet skuespiller ved School of Stage Arts. Er også danser og stifter af Teater Fyr og Flamme. Mangeårig underviser af børn og unge i drama, krop og scenisk nærvær.