BØRN! scenekunst-festival

børn scenekunstfestival

Pavillon K inviterer børnene og deres familier indenfor til en weekend med forestillinger, leg og hyggelige møder i Pavillon K!

I Pavillon K elsker vi scenekunst af mange slags, og for både store og små. Scenekunst er oplevelser af og fortællinger om verden, som vi kan leve os ind i, som vi kan sanse og som vi ikke mindst oplever sammen med andre. Børn er særligt gode til det her med at sanse og opleve, så hvad kan give mere end at lave en scenekunstfestival for BØRN!

BØRN! bliver den første af slagsen, men helt sikkert ikke den sidste. Vi glæder os til at huset skal vrimle med børn og scenekunst for både de helt små babyer og for de større unger. Så tag din mor eller far eller en bedsteforælder eller en anden voksen der trænger til at grine, blive oplivet eller rørt af scenekunst under armen, og kom i Pavillon K til en weekend lidt for de store, men allermest for de små.

Festivalen er produceret af Maria Westh Hage og Gitte Nielsen/Pavillon K i samarbejde med Vordingborg Børneteaterforening og med hjælp fra Per Aagaard som teknisk produktionsleder og Sille Jensen som grafiker og en masse energiske frivillige som er lige så glade for børnescenekunst som vi er.

Og vidste du at der denne weekend også er premiere på ungdomsforestillingen Det der lever Vordingborg Teater af Sanseværk, Cantabile 2’s afdeling for børn og unge? Se mere her.

Festivalen er støttet af Vordingborg Kommune, Øernes Kunstfond og Nordea-fonden.

Forestillinger på festivalen