BØRN! scenekunst-festival 2023

Gå til siden for BØRN-festival 2024 her.

Grafik: Sille Jensen

I Pavillon K elsker vi scenekunst for store og små. Her arbejder professionelle scenekunstnere til hverdag på deres projekter og forestillinger OG så er det også et sted hvor børn og voksne kan opleve scenekunst til glæde og inspiration – og samtidig være en del af fællesskaber på kryds og tværs.

I 2022 skete BØRN! festival for første gang og huset og skoven vrimlede med børn (og også en del af deres voksne) så vi gør det selvfølgelig igen og byder velkommen til en weekend fuld af oplevelser og leg i Pavillon K!

Om billetter og andet praktisk

På BØRN! er der plads til børn, men for at det bliver en god oplevelse for alle, så tag kun dit barn med til de forestillinger, der passer til dets alder. Hvis i har børn i forskellige aldre, så tag en ekstra voksen med, og brug tiden mellem forestillingerne i Eventyrhaven eller udenfor i den grønne Kirkeskov.

Caféen er åben med gode sager for børn og voksne, men medbragte madpakker kan også nydes.

Billetter i forsalg
Børn og unge under 25 år: 40,- + gebyr
Voksne: 50,- + gebyr

Billetter i døren (hvis der er flere tilbage!)
Børn og unge under 25 år: 50,-
Voksne: 60,-

Kærlig hilsen Gitte Nielsen, daglig leder og Maria Westh Hage, producent, Pavillon K

BØRN! Scenekunstfestival er skabt af Pavillon K i samarbejde med Vordingborg Børneteaterforening og er støttet af Vordingborg Kommune og Den A. P. Møllerske Støttefond og med hjælp fra Per Aagaard som teknisk produktionsleder og Sille Jensen som grafiker og en masse energiske frivillige som er lige så glade for børnescenekunst som vi er.