Underviserne

Anne Sofie Reumert er fast tilknyttet underviser. Uddannet skuespiller ved School of Stage Arts. Har turneret Danmark tyndt med forestillinger for børn og voksne, og har 20 års erfaring med undervisning af børn og unge i teater, cirkus og fysisk scenekunst. Er leder af Næstved Avantgarden.

Birger Bovin er uddannet skuespiller ved School of Stage Arts. Er også danser og stifter af Teater Fyren og Flammen. Mangeårig underviser af børn og unge i drama, krop og scenisk nærvær.

Line Svendsen er uddannet ved School of Stage Arts. Skuespiller og kunstnerisk stifter af Teater Du Milde Himmel. Underviser i kropsudtryk, historiefortælling, komik og timing.

Steffen Sommerstedt er uddannet skuespiller ved School of Stage Arts. Stifter og leder af Teatret Aspendos. Har mere end 25 års undervisningserfaring og underviser bl.a. i gruppedynamik, fortælleteater, tekstforståelse, devising, ærlig tilstedeværelse og scenisk nærvær.

Sine Krag er stifter af kompagniet “kompagni47” og arbejder med dans, nycirkus og fysisk teater. Med blandingen af urbane bevægelser, udtryk og vilde spring er Sine en divers fysisk performer, som balancerer eksplosivitet og følsomhed i én krop.

Siri Haff Andersen er leder af Sanseværk og har 20 års undervisningserfaring, bl.a. som underviser på School of Stage Arts. Hun har erfaring med undervisning af børn i grundskolen og erfaring som underviser af voksne amatører og professionelle. Hendes undervisning er baseret på krop, stemme, kreativitet, iscenesættelse, installation, publikumsinddragelse, scenisk nærvær og kunstnerisk æstetisk sans.

er støttet af