Privatlivspolitik

Denne privatlivspolitik beskriver vores politikker og procedurer for indsamling, brug og videregivelse af dine personlige oplysninger, når du bruger vores hjemmeside, samt oplyser dig om dine rettigheder i forbindelse hermed. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du indsamling og brug af oplysninger i overensstemmelse med denne privatlivspolitik.

Ejerskab

PAVILLON K
SKOVVEJ 2
4760 VORDINGBORG

Leder Gitte Nielsen / gitte@pavillonk.dk / 27525507

Hvilke data indsamles

Brugerkonto

Hvis du opretter dig som bruger på vores hjemmeside bliver du bedt om at oplyse visse personligt identificerbare oplysninger, der kan bruges til at kontakte eller identificere dig. Personligt identificerbare oplysninger kan omfatte, men er ikke begrænset til:

 • Email-adresse
 • Fornavn og efternavn
 • Telefonnummer
 • Brugsdata*

*Brugsdata indsamles automatisk ved indsendelse af formularer på hjemmesiden, og kan omfatte oplysninger såsom din enheds IP-adresse, browsertype, browserversion, tidspunkt og dato, og andre diagnostiske data.

brug af hjemmeside

Når du besøger vores hjemmeside, indsamler vi automatisk visse oplysninger om dit besøg ved hjælp af Plausible Analytics.

Disse oplysninger omfatter
 • Besøgstidspunkt
 • Besøgets varighed
 • Sider besøgt
 • Henvisningskilde (f.eks. hvilken hjemmeside eller hvilken søgemaskine der førte dig til vores side)
 • Browsertype og operativsystem
 • Bemærk, at Plausible Analytics er designet til at være privatlivsvenlig og indsamler ikke personligt identificerbare oplysninger som IP-adresser.

De oplysninger, vi indsamler gennem Plausible Analytics, bruges udelukkende til at forstå, hvordan vores hjemmeside bliver brugt, og til at forbedre din oplevelse. Vi anvender ikke de indsamlede data til at identificere individuelle brugere eller til at dele med tredjepart.

Hvad bruges dine personlige data til

Vi bruger dine personlige data til følgende formål:

 • At overvåge den generelle brug af hjemmesiden.
 • At administrere din konto og din registrering som bruger af hjemmesiden. De personoplysninger, du giver, kan give dig adgang til forskellige funktionaliteter, der er tilgængelig for dig som registreret bruger.
 • Til udførelse og overholdelser af opgaver og ydelser, du har købt hos os.
 • For at kunne kontakte dig via e-mail, telefonopkald, SMS eller andet.
 • For at give dig nyheder, særlige tilbud og generel information om andre varer, tjenester og begivenheder, som vi tilbyder, der ligner dem, som du allerede har købt, medmindre du har valgt ikke at modtage sådanne oplysninger.
 • Til andre formål: Vi kan bruge dine oplysninger til andre formål, f.eks dataanalyse, identificering af brugstendenser, bestemmelse af effektiviteten af reklamekampagner og til at evaluere og forbedre vores service, produkter, tjenester, markedsføring og din oplevelse.

Hvor længe opbevares dine personlige data

Vi opbevarer kun dine personlige data så længe det er nødvendigt for at opfylde de formål, der er beskrevet i denne privatlivspolitik. Herudover opbevarer og bruger vi dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for at overholde vores juridiske forpligtelser (for eksempel hvis vi er forpligtet til at opbevare dine data for at overholde gældende love), løse tvister og håndhæve vores juridiske aftaler og politikker.

Sikkerhed

Vi passer på dine personlige data, men gør opmærksom på, at ingen metode til transmission via internettet eller metode til elektronisk lagring er 100% sikker. Mens vi stræber efter at bruge kommercielt acceptable midler til at beskytte dine personlige data, kan vi ikke garantere deres absolutte sikkerhed.

Dine rettigheder

Vi forpligter os til at respektere fortroligheden af ​​dine personlige data og garanterer, at du kan udøve dine rettigheder. Hvis du er inden for EU har du i henhold til denne privatlivspolitik ret til at:

Få adgang til, opdatere eller slette de oplysninger, vi har om dig. Ønsker du dette, skal du kontakte os på gitte@pavillonk.dk

Trække dit samtykke tilbage. Ønsker du dette, skal du kontakte os på gitte@pavillonk.dk

Klage til Datatilsynet over vores indsamling og brug af dine personlige data. Læs her for mere information.

Links til andre websteder

Hjemmesiden kan indeholde links til andre websteder, der ikke drives af os. Hvis du klikker på et tredjepartslink, bliver du sendt videre til tredjepartens websted. Vi har ingen kontrol over og påtager os intet ansvar for indholdet, privatlivets fred, politikker eller praksis på tredjeparts websteder eller tjenester.

Indlejret indhold fra andre websteder

Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted. Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og en logget ind på det websted. Vi har ingen kontrol over og påtager os intet ansvar for indholdet, privatlivets fred, politikker eller praksis på tredjeparts websteder eller tjenester.

Ændringer i denne privatlivspolitik

Vi opdaterer muligvis denne privatlivspolitik fra tid til anden. Ændringen træder i kraft når den er offentliggjort på denne side. Hvis ændringen har direkte betydning for dine personlige data, vil du bliver underrettet pr. mail om denne ændring.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål til denne privatlivspolitik, er du velkommen til at kontakte os på gitte@pavillonk.dk