Fortællecafé – ORD om Fup og Snyd

Date

14. apr 2024
Expired!

Time

16:00 - 18:00

Lokation

Pavillon K
Skovvej 2, 4760 Vordingborg

Denne eftermiddag kan vi ikke garantere for troværdigheden. Det vil muligvis være løgn fra ende til anden – men hvad gør det, hvis bare historierne er gode?!

Måske er alt der bliver fortalt faktisk ganske sandt. Handler det mon om den snyden og fusken som vi alle støder på i tidens skumle hverdag.

Der er mulighed for muntre fortællinger, om dengang vi tog røven på den ondskabsfulde snydepels, eller frygtelige beretninger om hvordan vi blev snydt for den helt store kærlighed.

Du må ikke snyde dig selv for muligheden for at finde ud af, om det er fortælleren som fupper og snyder, eller fuppes og snydes.

Medvirkende: Rune green + Anne Mie Dollerup + Steffen Sommerstedt

Fortællecaféen er en ny unik oplevelse hver gang – nye historier fortalt at nye fortællere.

Nogle historier kan få dig til at smile eller le højt, andre fortællinger får tårerne til at presse på, eller giver dig gåsehud, eller får dig til at krumme tæer, eller minder dig om noget i dit eget liv …

Historier er lige så forskellige som dem der fortæller dem, men de sætter altid tanker i gang, og skaber en indre film i dem som lytter med…

Tre skuespillere/historiefortællere går på scenen på skift. De kommer med hver deres historier som bindes sammen af et fælles tema. Hvert arrangement har et nyt tema og to nye gæsteskuespillere.

Den sidste skuespiller er den faste vært, Steffen Sommerstedt (Teatret Aspendos), som binder forestillingen sammen.

Pris forsalg:
Voksne: 90,- + gebyr
Unge under 25: 50,- + gebyr

Billetter kan også købes i døren for 100,-

No event found!