Liberty

Date

20. jan 2024
Expired!

Time

19:30 - 20:40

Lokation

Pavillon K
Skovvej 2, 4760 Vordingborg

liberty

Kristján Ingimarsson Companys nyeste forestilling LIBERTY havde i marts 2023 premiere i Pavillon K, og nu kan vi præsentere en enkelt forestilling (!) inden forestillingen tager på turné rundt i Danmark. Hvis du ikke når at se den i Vordingborg, så har du muligheden på Limfjordsteatret i Nykøbing Mors, Momentum i Odense, Baltoppen i Ballerup, Bastionen i Nyborg, Bora Bora i Aarhus, Kulturhus Kappelborg i Skagen, Teater Nordkraft i Aalborg eller Teater V i Valby. Læs mere på www.kicompany.dk

Kristján Ingimarsson Company laver fysiske og stærkt underholdende oplevelser, og forestillinger. LIBERTY handler om kreativitet og idéer og hvad man gør med dem.

Så LIBERTY er en forestilling om jagten på den originale idé med kreativiteten som drivkraft, om lysten til at udtrykke sig, og nødvendigheden af at være tro imod den originale ide. Om kunst, leg og en løssluppen tilgang til virkeligheden.

LIBERTY er en kakofonisk rejse igennem KIC’s vildeste, vigtigste, værste og sjoveste forestillinger, men samtidig et forsøg på at nå ind til meningen med galskaben. Hvorfor blev det sådan som det gjorde? Og hvordan kom vi derhen?… Hvor kom det hele fra, er der mon mere at give af og kan omverdenen overhovedet bruge det til noget?

LIBERTY er det ultimative forsøg på at forklare sig. Om det så lykkes, er en anden sag, for…:

“Den røde tråd har aldrig rigtig været min kop te. Det er noget jeg bruger en gang imellem for at lime mine tanker sammen så folk kan følge med. Det er ideerne der tæller. Jeg laver forestillinger som henvender sig til hjertet, maven og underlivet. Jeg brænder for at underholde, overraske og gøre det umulige. Publikum er kreative og det er dem selv, der skaber det færdige resultat.“ siger Kristján.

For mens forestillingen indvier publikum i rejsen gennem de krævende, men nødvendige kreative processer, udspiller scener fra blandt andre MIKE ATTACK, Blowjob, BLAM!, CREATURE, Fools Of The World Unite, MORPH og ROOM 4.1 sig live foran publikum.

Udover at være et best-off-trip er LIBERTY selvfølgelig en nyskabelse og et eksperiment i sig selv. En performance-maskine som morpher derudad i en genskabt scenografi fra forestillingen Blowjob. Et stort skuffesystem, som kommer til live og skaber billeder lige så effektivt som et neuralt netværk der skyder gnister. LIBERTY skal ikke forstås men opleves. Alle værktøjer kommer i brug for at imponere, manipulere, provokere og underholde publikum. Tro imod KICs slogan: “Less is more…but more is much more.”

Anmelderne siger:

”Subtilt? På ingen måde! Men vanvittigt sjovt på den over the top-absurde og fysisk ekvilibristiske måde, der kendetegner alle Ingimarssons produktioner.”
★★★★★ – ISCENE

”Loungen i Pavillon K summede [efter premieren af LIBERTY] af ord som “tankevækkende”, “crazy” og “smuk”.” 
Sjællandske Nyheder

Billetter
Voksne, forsalg: 170 + gebyr // Unge under 25, forsalg: 80 + gebyr
Voksne, i døren: 200 // Unge under 25, i døren: 110

Forestillingen varer 1 time og 10 minutter og er for publikum fra 13 år og op

Holdet bag:
LIBERTY er produceret og præsenteret i samarbejde med Pavillon K
Idé & instruktør: Kristján Ingimarsson
Performere: Ida Frost, Mads Emil Duelund, Kristján Ingimarsson, Andro Manzoni
Instruktørassistent: Anna Róshildur
Scenograf: Kristian Knudsen
Lyddesign: Andro Manzoni
Lysdesign: Erik Lindkvist Thomsen
Kostumer tilrettelagt af: Tanja Bovin
Producent: Arna Lára Pétursdóttir
Fotograf: Torfi Agnarsson
Grafik: Lóa Dís Finnsdóttir

Forestillingen og præsentationen af den er støttet af Statens Kunstfond, Wilhelm Hansen Fonden, A. P. Møller Fonden og Vordingborg Kommune.

No event found!