LUKSUS – Smagen af Tid

Date

05. okt 2022
Expired!

Time

18:00

Lokation

Pavillon K
Skovvej 2, 4760 Vordingborg

Smag har evnen til mentalt at transportere os på tværs af tid og sted. Tænk for eksempel på den mest krydrede mad, eller den bedste is, du nogensinde har smagt. Hvornår var det? Hvor skete det? Og hvem var du sammen med? Kan du se minderne for dig? 

I denne udgave af LUKSUS vil vi forsøge at finde ud af, hvilke fødevarer og madvaner der har gjort os til dem, vi er i dag. Vi vil undersøge hvordan madlavning, måltider og skikke bringer mennesker sammen og styrker vores kollektive identitet.

Pavillon K inviterer igen til LUKSUS, denne gang iscenesat af scenekunstner Karolina Pietrzykowska i samarbejde med kokken Trine Gluud Hansen, transdisciplinær kunstner Charlotte Grum, samt dramatisk konsulent Eja Due.

Forvent en aften fyldt med mad og lækkerhed, leg, refleksion og fællesskab.

Om holdet bag

Karolina er scenekunstner og medlem i Pavillon K, og skaber poetiske og legende verdener, der inviterer folk til at reflektere og engagere sig.

Trine er ejer af Gluuds – tapas to go, beliggende i Vordingborg. Hun er kendt for sine smagfulde anretninger med udgangspunkt i årstidens råvarer.

Charlotte er transdisciplinær kunstner og skaber stedsspecifikke installationer og performative situationer, der udforsker forholdet mellem subjektivitet og materialitet.

Eja er scenekunstner og kunstnerisk leder af Teater Bæst, og slutter sig til det skabende team som dramaturgisk konsulent.

Der er begrænsede antal pladser til arrangementet.

Pris for entré inkl. menu er 185,- pr. person (drikkevarer tilkøbes i baren)

Om LUKSUS

LUKSUS – Kunst, Iværksætteri og Fællesspisning er arrangeret af Pavillon K, og er en række aftener i løbet af 2022, hvor vi tager pulsen på samfundet, og hver gang byder noget nyt velkommen indenfor kunst, iværksætteri, bæredygtighed og mad. Her skal vi opleve noget ukendt sammen, spise sammen og snakke sammen. Her møder kunsten, iværksætteriet og publikum hinanden og så opstår der måske noget nyt.  Luksus er støttet af Vordingborg Kommune og Øernes Kunstfond.

No event found!