LUKSUS – Kunst, Iværksætteri og Fællesspisning

Date

16. nov 2022
Expired!

Time

18:00 - 20:30

Lokation

Pavillon K
Skovvej 2, 4760 Vordingborg

Liv, besjæling og poesi

I aftenens udgave af LUKSUS skal vi møde 2 tilflyttere, der har slået sig ned i byen med deres kunstneriske kompetencer og sanselige entreprenørskab.

Et spil af liv og død legemliggøres i krop og ånd, når fantasi blander sig med virkelighed og væves sammen i en varm atmosfære af smag og kvalitet, hvor lyset vil spille sin egen rolle i Pavillon K’s lokaler denne mørke november aften.

Skuespiller og dukkemager Svend E. Kristensen skaber med legemesstore animations-figurer og musik en gådefuld og sanselig stemning om aftenens middag.

Kristine Kohlmetz, arbejder som doula med livsovergange, tilblivelse og naturspiritualitet, hun vil med sin poetiske tilgang fortælle om fødsler som overgangsritualer og potentialerne i at komme lidt nærmere naturen.

Læg dertil selve maden, når vores lokale kok Jesper Brinkløv trakterer os gennem aftenen med en 3-retters vegetarisk menu skabt med ”grønne” lokale og bæredygtige råvarer, hvor smag og æstetik er i højsædet.

Der er begrænsede antal pladser til arrangementet.

Pris for entré inkl. menu er 185,- pr. person (drikkevarer tilkøbes i baren)

Holdet bag

Svend E. Kristensen startede sin kunstneriske karriere på den eksperimenterende musikscene i Danmark i begyndelsen af 80’erne, hvorefter dansen og det fysiske teater tog over sideløbende med hans virke som lyddesigner. Siden 90’erne har han arbejdet som skuespiller med mange danske instruktører og scenekunst-grupperinger og turneret i Danmark som internationalt. Gennem mange år har han sideløbende udviklet og designet dukker/animationsfigurer i menneskestørrelse af nyere materialetyper som kulfiber og silikoner i en søgen efter en fornyelse af potentialet i voksendukketeater. I 2013 dannede han kompagniet Sew Flunk Fury Wit, der har produceret internationalt anerkendte og turnerende musikdramatiske forestillinger med elementer af opera og ny komposition som STØV, CRASH, Corpo Surreal. Senest har kompagniet i foråret 2022 produceret forestillingen Metamorphosen med særlige tidlige elektroniske instrumenter i Pavillon K.

Læs mere på sewflunkfurywit.dk og Facebook

Kristine Kohlmetz har i mere end et årti arbejdet som selvstændig fødselshjælper, underviser og holistisk doula, i feltet mellem graviditet, fødsel og postpartum. Hun er særligt optaget af at nære de frø af personlig udviklingspotentiale, der bliver synlige, når vi går gennem store livsovergange, rite de passage, som når et nyt liv fødes på jorden.

Med et afsæt fra sin akademisk baggrund som kultur- og sundhedsantropolog og yogalærer, er det hendes speciale at nære forbindelsen mellem den evidensbaserede videnskabelige verden og den mere sjælelige erfaringsverden. Fokus i hendes feminine entrepreneurskab er skaberkraft, cyklus, bevægelse, krop og plantevisdom. Kristine har en unik måde at holde rum for at genfinde kontakten med den personlige integritet og det intuitive, det maskuline og det feminine. I en kompleks verden af frygtstyret separation og acceleration, er det for hende en afgørende nøgle at genfinde forbindelse, både i vores relationer til vores eget nervesystem, andre mennesker og til naturen, uanset hvor i livet vi står.

Læs mere på: kristinekohlmetz.dk

Jesper Brinkløv har haft et langt virke ud i gastronomien og siden 1992 i Vordingborg. Han har holdt kurser, kreeret menuer og mad til utallige fester og beskæftiget sig med hoteldrift, restauration og catering. Således er der mangt og meget han har haft fingrene i både herhjemme og i udlandet. Det er er kendetegnende, at han altid har søgt efter og eksperimenteret med nye måde at fortolke mad og smagen på. For Jesper danner maden rammen om fællesskaber og påholdende og vedvarende søger han efter den optimale individuelle sammensætning, der går op i et hele.

Om LUKSUS

LUKSUS – Kunst, Iværksætteri og Fællesspisning er arrangeret af Pavillon K, og er en række aftener i løbet af 2022, hvor vi tager pulsen på samfundet, og hver gang byder noget nyt velkommen indenfor kunst, iværksætteri, bæredygtighed og mad. Her skal vi opleve noget ukendt sammen, spise sammen og snakke sammen. Her møder kunsten, iværksætteriet og publikum hinanden og så opstår der måske noget nyt.

LUKSUS er støttet af Vordingborg Kommune og Øernes Kunstfond.

No event found!