Brevet (for alle fra 12 år)

Date

06. sep 2024

Time

19:30 - 20:40

Lokation

Pavillon K
Skovvej 2, 4760 Vordingborg

En mand skal skrive et brev. Og det samme brev får han så skrevet hele 15 gange i løbet af den komiske historie som Brevet er.

Paolo Nani spiller forløbet forfra, bagfra, fuld, som en cowboy, som i en horrorfilm, med og uden hænder, som et cirkusnummer, som i en stumfilm, vulgært og meget mere.

Forestillingen er en af de mest kendte danske forestillinger på internationale scener og den er blevet hædret med adskillige priser.

Forestillingen er blevet betegnet som kult af den danske såvel som den internationale presse og er en klassiker indenfor det komiske fysiske teater. Siden 1992 har denne forestilling været præsenteret i ca. 50 lande, i alle fire verdensdele: Den er blevet set i Grønland og i Kina,
Spanien og Norge, Finland og Italien, Brasilien og Japan… Mere end 2.000 forestillinger er det blevet til med denne grine-klassiker som bliver ved med at overraske, selv om man har set den mange gange.

Da Paolo spillede Brevet i Pavillon K i april, var der tæt på udsolgt, og vi ser frem til at kunne byde forestillingen velkommen endnu en gang.

Forestillingen varer 70 min og er for alle fra 12 år og op.

Koncept: Paolo Nani / Nullo Facchini
Skuespiller: Paolo Nani
Instruktion: Nullo Facchini

Baren er åben før og efter forestillingen.

Se alle forestillinger på Paolo Nani Teater Festival her

No event found!