Fortællecafé – ORD om julestemningen

Date

10. dec 2023
Expired!

Time

16:00 - 18:00

Lokation

Pavillon K
Skovvej 2, 4760 Vordingborg

Denne eftermiddag er julestemningen i fokus. Er den mon anti-julet eller traditionel og nisseagtig? Kommer den til tiden, stemningen, og kan den holde helt frem til juleaften?

Er julestemningen mon god eller dårlig? eller direkte ond i julesulet?

Vi håber og tror på det bedste – og så længe man tror på noget, så findes det! inkl. nisser og julemanden, og den perfekte scoring ved julefrokosten … såvel som juleræs, racermave og mavesure onkler uden byttemærke. Mæthed, taknemmelighed, kærlighed og stridighed er også alt sammen en del familiehyggens julestemning – så hvad vej de julede historier drejer er ikke til at sige. I hvert fald ikke før aftenens skuespillere har fortalt de historier de har valgt til teamet.

Ord er produceret af teatret André Andersen Teaterkompagni

Medvirkende: Line Svendsen + André Andersen + Steffen Sommerstedt

Fortællecaféen er en ny unik oplevelse hver gang – nye historier fortalt at nye fortællere.

Nogle historier kan få dig til at smile eller le højt, andre fortællinger får tårerne til at presse på, eller giver dig gåsehud, eller får dig til at krumme tæer, eller minder dig om noget i dit eget liv …

Historier er lige så forskellige som dem der fortæller dem, men de sætter altid tanker i gang, og skaber en indre film i dem som lytter med…

Tre skuespillere/historiefortællere går på scenen på skift. De kommer med hver deres historier som bindes sammen af et fælles tema. Hvert arrangement har et nyt tema og to nye gæsteskuespillere.

Den sidste skuespiller er den faste vært, Steffen Sommerstedt (Teatret Aspendos), som binder forestillingen sammen.

Pris forsalg:
Voksne: 90,- + gebyr
Unge under 25: 50,- + gebyr

Billetter kan også købes i døren for 100,-