Fortællecafé – TONES & TALES i al fortrolighed …

Date

10. mar 2024
Expired!

Time

16:00 - 18:00

Lokation

Pavillon K
Skovvej 2, 4760 Vordingborg

Denne eftermiddag holder vi ikke på hemmelighederne. For alt vi fortæller, det fortælles i fortrolighed, i tillid til at publikum holder tæt – ellers har du det i hvert fald ikke fra os!

Måske åbnes der til de inderste drømme og lyster, måske går de medvirkende til bekendelse og indrømmer gamle synder og dybe hemmeligheder. Fortællingerne kan gå i alle retninger når vi i al fortrolighed stikker hovederne sammen.

Medvirkende: Kari Brinch + Martin Valsted (piano) + Steffen Sommerstedt

Fortællecaféen er en ny unik oplevelse hver gang – nye historier fortalt at nye fortællere.

Nogle historier kan få dig til at smile eller le højt, andre fortællinger får tårerne til at presse på, eller giver dig gåsehud eller får dig til at krumme tæer eller minder dig om noget i dit eget liv …

Det eneste du skal gøre er at sætte dig godt til rette, evt. med et godt glas vin eller en god kaffe, og så suge historierne til dig.

Historierne er lige så forskellige som dem der fortæller dem, men de sætter altid tanker i gang og skaber en indre film i dem som lytter med.

Skuespillerne går på scenen på skift, med hver deres historier. Hvert arrangement har et nyt tema og nye gæster. Når der er Tones & Tales, vil en gæstemusiker improvisere underlægningsmusik og lydkulisse – uden at kende historierne på forhånd!

Den faste vært, Steffen Sommerstedt (Teatret Aspendos), binder forestillingen sammen.

Pris forsalg:
Voksne: 90,- + gebyr
Unge under 25: 50,- + gebyr

Billetter kan også købes i døren for 100,-

No event found!