LIBERTY – med Kristján Ingimarsson Company

Date

24. mar 2023
Expired!

Time

19:30 - 20:45

Lokation

Pavillon K
Skovvej 2, 4760 Vordingborg

Reception kl. 18.45  – Forestilling kl. 19.30 – Og så er der efterfest…!

LIBERTY præsenteres i et samarbejde mellem Kristján Ingimarsson Company og Pavillon K

Pt. udsolgt

Billetter

Billetter

LIBERTY er en forestilling om jagten på den originale idé med kreativiteten som drivkraft, om lysten til at udtrykke sig, og nødvendigheden af at være tro imod den originale ide. Om kunst, leg og en løssluppen tilgang til virkeligheden.

LIBERTY er en kakofonisk rejse igennem KIC’s vildeste, vigtigste, værste og sjoveste forestillinger, men samtidig et forsøg på at nå ind til meningen med galskaben. Hvorfor blev det sådan som det gjorde? Og hvordan kom vi derhen?… Hvor kom det hele fra, er der mon mere at give af og kan omverdenen overhovedet bruge det til noget?

LIBERTY er det ultimative forsøg på at forklare sig. Om det så lykkes, er en anden anden sag, for…:

“Den røde tråd har aldrig rigtig været min kop te. Det er noget jeg bruger en gang imellem for at lime mine tanker sammen så folk kan følge med. Det er ideerne der tæller. Jeg laver forestillinger som henvender sig til hjertet, maven og underlivet. Jeg brænder for at underholde, overraske og gøre det umulige. Publikum er kreative og det er dem selv, der skaber det færdige resultat.“ siger Kristján, som med LIBERTY ønsker at inspirere mennesker ved her at dele sine tanker om hvad kreativitet er, om hvordan den originale idé fødes, om hvordan man formidler den, og forhåbentlig også give publikum redskaber med hjem, som de kan bruge i deres eget liv.

Samtidigt med at være en bagudskuende rejse gennem Kristján Ingimarsson Companys forestillinger, er det et fremadskuende blik mod kreativitetens rolle i vores liv. Og så bliver det selvfølgelig sindssygt underholdende…

For mens forestillingen indvier publikum i rejsen gennem de krævende, men nødvendige kreative processer, udspiller scener fra blandt andre MIKE ATTACK, Blowjob, BLAM!, CREATURE, Fools Of The World Unite, MORPH og ROOM 4.1 sig live foran publikum.

Udover at være et best-off-trip er LIBERTY selvfølgelig en nyskabelse og et eksperiment i sig selv. En performance-maskine som morpher derudad i en genskabt scenografi fra forestillingen Blowjob. Et stort skuffesystem, som kommer til live og skaber billeder lige så effektivt som et neuralt netværk der skyder gnister. LIBERTY skal ikke forstås men opleves. Alle værktøjer kommer i brug for at imponere, manipulere, provokere og underholde publikum. Tro imod KICs slogan: “Less is more…but more is much more.”

Teaserhttps://youtu.be/gD1wXD0rxDc

Billetter

Voksne, forsalg: 170 + gebyr
Unge under 25, forsalg: 90 + gebyr

Voksne, i døren: 190
Unge under 25, i døren: 110

Holdet bag

LIBERTY er produceret i samarbejde med Pavillon K

Idé & instruktør: Kristján Ingimarsson
Skuespillere: Ida Frost, Mads Emil Duelund, Kristján Ingimarsson
Instruktørassistent & produktionsleder: Anna Róshildur
Scenograf: Kristian Knudsen
Lyddesign: Andro Manzoni
Lysdesign: Erik Lindkvist Thomsen
Kostumer tilrettelagt af: Tanja Bovin
Producent: Arna Lára Pétursdóttir
Fotograf: Torfi Agnarsson
Grafik: Lóa Dís Finnsdóttir

Baggrunden

Kristján Ingimarssons soloshow fra 1998 Mike Attack, blev en forestilling der virkelig satte gang i hans karriere på de skrå brædder. Selvom han dengang stadig var under uddannelse, blev forestillingen nomineret til en Reumert. Og siden er det blevet til mange store, banebrydende og eksperimenterende forestillinger, som alle er blevet til ud fra en længsel efter kreativ frihed.

Kristján Ingimarsson Company har altid udfordret teatret, trodset den gældende fortælleform og krævet frihed i selve udtrykket. For frihed til at skabe er også frihed til at være. Året 2023 er Kristján Ingimarssons 25-års jubilæum som scenekunstner. I den anledning laver vi LIBERTY.

Forestillingen varer 1 time og 10 minutter og er for publikum fra 13 år og op

Forestillingen og præsentationen af den er støttet af Statens Kunstfond, Wilhelm Hansen Fonden, A. P. Møller Fonden og Vordingborg Kommune.

No event found!